Fokkers / Puppen


PupZW

De fokkers van onze vereniging zijn stuk voor stuk serieuze hobbyfokkers. Dit betekent dat deze fokkers niet aan de lopende band nesten produceren. Deze fokkers fokken volgens strenge richtlijnen én volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Klik op Fokreglement om te zien waar de fokkers en fokdieren allemaal aan moeten voldoen.

Indien u serieus overweegt een Petit Basset of een Grand Basset Griffon Vendéen te willen opnemen in uw gezin, informeer dan bij de serieuze fokkers van onze vereniging of bij de pupinfo. We stellen hoge eisen aan onze fokdieren waar de fokkers zich aan dienen te houden. Zo werken we met inteeltpercentages en moeten de Petits jaarlijks hun ogen laten testen.
Er zijn ook fokkers in Nederland die niet bij een rasvereniging zijn aangesloten. Zij hoeven dus geen verantwoording af te leggen en worden niet gecontroleerd door een overkoepelend orgaan zoals de rasvereniging.

Wij fokken op gezondheid, karakter, schoonheid en type. Onze puppen worden in huis grootgebracht. De puppen zijn goed gesocialiseerd en zowel pup als koper krijgen persoonlijke aandacht én begeleiding. Ook als de pup het nest verlaten heeft!

Wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met de pupinfo:

pupinfo@bgvclub.nl of  06-17764805