Pups


De fokkers van onze vereniging zijn stuk voor stuk serieuze hobbyfokkers. Dit betekent dat deze fokkers niet aan de lopende band nesten produceren. Deze fokkers fokken volgens  onze strenge richtlijnen én volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Klik op Fokreglement om te zien waar de fokkers en fokdieren allemaal aan moeten  voldoen.

Wij fokken op gezondheid, karakter, schoonheid, en type. Onze puppen worden in huis grootgebracht. De puppen zijn goed gesocialiseerd en zowel pup als koper krijgen persoonlijke aandacht én begeleiding. Ook als de pup het nest verlaten heeft!

Wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met de pupinfo:

pupinfo@bgvclub.nl

Wilt u zich inschrijven voor de centrale wachtlijst van een Petit of een Grand Basset dat kan dat door middel van het invullen van onderstaande formulieren.  Mocht u op beide wachtlijsten willen komen te staan dan moet u beide formulieren invullen en dat even bij het veld opmerkingen kenbaar maken. Ook kunt u in dat veld  zich even kort voorstellen.
Deze wachtlijsten worden ter beschikking gesteld aan de fokkers die een nest hebben. U kunt zich uiteraard ook direct bij een fokker melden.

Inschrijving voor een Petit Basset Griffon Vendéen pup
Inschrijving voor een Grand Basset Griffon Vendéen pup

Op dit moment zijn de volgende nesten bekend binnen de vereniging: 

Petit BGV
Geboren: 16-11-2017
2 Reuen - 2 Teven
Fokker:Elvira Tuerlings
Kennel:Murphy's Pride

Op dit moment zijn de volgende dekkingen bekend binnen de vereniging:

Petit Basset Gedekt:
16-09-2017
Fokker:Elvira Tuerlings
Kennel:www.murphyspbgv.nl


U kunt altijd contact op nemen met de fokkers die bij ons aangesloten zijn voor meer informatie of wanneer zij een nest verwachten.