Streep zoekt zijn limiet


Bij de herplaatscommissie, beter bekend als BGV in Nood, is een Grand Basset gekomen, die (anders zouden wij u nu niet schrijven) wat moeilijk herplaatsbaar is.

Streep is een drietal jaren geheel samen met zijn baasje opgetrokken en toen deze op een ziekbed kwam en later overleed, werd duidelijk dat de hond slechts aan één persoon zijn vertrouwen heeft geschonken. Dit bleek gezien zijn gedrag tijdens twee herplaatspogingen.

Kortom een hond die zijn limieten niet kent heeft een consequente, geduldige, maar vooral verantwoord handelende baas nodig. Iemand die honden goed kent en er, ondanks strubbelingen die er ongetwijfeld zullen komen, goed mee om weet te gaan en na verloop van tijd het vertrouwen van Streep kan winnen zodat hij weer een ‘normale’ hond kan worden. Streep is een goed uitziende hond van 5 jaar oud en is gezond.

Waar zoeken wij naar: Zoals gezegd, iemand die met honden kan omgaan. Zonder kinderen lijkt ons het verstandigst, gezien zijn karakter. Iemand die de uitdaging ziet, maar tevens deze hond een liefdevolle omgeving kan bieden. Denk er goed over na alvorens je meer info gaat vragen bij bgvinnood@bgvclub.nl